Col·laborem amb:

Via Unilateral

#ViaUnilateral és un moviment ciutadà, no adscrit a cap entitat civil o partit polític, que pretén dimensionar i fer visible el suport popular al mandat de l’1 d’octubre i la convicció que la via unilateral és l’única possible per arribar a la independència.

És cridat a participar tothom qui prioritzi el mandat de l’1 d’octubre i la independència unilateral per sobre de qualsevol altre consideració.

Troba la Via Unilateral al teu municipi

Lleialtat 1 d'octubre

Accions per promoure la lleialtat a l'1 d'octubre vehiculats a través de Twitter.

Segueix Lleialtat 1 d'octubre al Twitter

Llegiu el Decàleg de LLeialtat Primer d'Octubre

1- #Lleialtat1o és la ferma voluntat del nostre poble que ha votat i ha vençut

2- #Lleialtat1o és sobretot l'empremta inesborrable de coratge i fermesa col·lectiva del poble català, però també d’un dia de violència i de repressió de l’estat espanyol sobre Catalunya.

3- #Lleialtat1o per la sang vessada, pel dolor, per l'exili, la presó i les injustícies patides, fer efectiva la declaració de independència i acabar amb la repressió.

4- #Lleialtat1o declara que l'autonomia és un mitjà. L'objectiu és la independència. Democràcia no és partitocràcia, és la voluntat expressada pel poble, subjecte de la sobirania, al qual es deu tot el govern i al qual ha de servir.

5- #Lleialtat1o declara que no volem ser més colònia d’un estat tirànic. Les nostres institucions, la nostra llengua, l’economia i les infraestructures del país, es degraden minut rere minut.

6- #Lleialtat1o significa desconnexió del marc mental espanyol. I això implica desconnexió immediata del marc econòmic de l' IBEX i de les empreses contràries als interessos del poble català.

7- #Lleialtat1o rebutja viure subordinats políticament, el genocidi cultural, l'espoli fiscal, la barbàrie policial i judicial.

8- #Lleialtat1o és unitat, coratge, intel·ligència col·lectiva i la convicció que rendir-se no és una opció. No hi haurà treva ni descans fins que Catalunya sigui independent fent efectiva la república catalana.

9- #Lleialtat1o significa estar a punt, preparats i tots al nostre lloc quan arribi el moment de defensar la nostra llibertat.

10- #Lleialtat1o no vol més dilacions, se’ns ha acabat la paciència: només cal negociar la independència.